Classes Particulars

Cant

Les classes de cant particular van dirigides tant a persones que vulguin iniciar els seus estudis de cant com a gent amb experiència prèvia.

Comptem amb un departament de cant format per professionals  de diferents àmbits , per tant,  ens adaptem a les teves necessitats i estils: pop, rock, teatre musical, clàssic, etc. Mitjançant una primera entrevista personalitzada trobarem  el professor que millor s’adapti  al que busques.

La durada i periodicitat de les sessions s’organitzen directament amb el professor, adaptant-se a les teves possibilitats.

A les classes es treballarà la tècnica i el repertori en el que estiguis interessat/da. A més, tens la possibilitat de participar en els diferents esdeveniments que des del departament es programin durant el curs: audicions, concerts, etc.

Instrument i més

L’objectiu i el funcionament de les clases d’instrument es determina en funció dels desitjos i/o necessitats de l’alumne. Pot triar si vol centrar-se en un o més gèneres musicals (clàssic, pop, rock, jazz, musical, etc.), desenvolupar més la faceta de solista o la d’acompanyant o ajudar la pràctica instrumental amb més o menys càrrega teòrica i llenguatge musical.

Coaching