Xavi Casan

Cap de departament d’Interpretació

Actor professional des de 1989. En teatre ha treballat, entre d´altres, amb els directors Òscar Molina, Elisenda Roca, Cristina Raventós, Yago Alonso, Carmen Marfà, David Pintó, Edu Pericas, Roser Batalla, Pastora Villalón, Sílvia Ferrando, Jesús Díez, Jordi Boixaderes, Rubén Segal, Lakhdar Boustila, Ricard Salvat, James de Paul i Ima Ranedo.

En televisió ha participat en les sèries Pelotas, Kubala-Moreno i Manchón, Psico-Exprèss, Temps de silenci, Nissaga de poder, Sitges, Quico, i en les TV movies Presumptes implicats, Dues dones, Carta Mortal, Con el 10 en la espalda, i El Tránsfuga. A més, porta 25 anys doblant regularment en català i castellà, a més d´intervenir en múltiples recitals poètics i lectures dramatitzades.

Ha dirigit les dues edicions del Musical Participatiu a Caixafòrum i l’espectacle Tan Bonica Aquesta Nit, de La Barni Teatre. També ha estat cronista d’ arts escèniques al magazine La Tarda de BTV, dirigit per Elisenda Roca.

Ha estat crític de textos teatrals a la Revista de Catalunya, redactor de la secció de música clàssica i òpera del suplement Rock & Clàssic del diari Avui, i creat i conduit un Cine-Club a l´espai cultural Mamuschka.