Sònia Rodríguez

Actualment, treballa com a professora de tècnica vocal a diferents escola com Memory.
També dirigeix vocalment el grup SP3, vinculat al Club Super 3, i és membre del grup a capella Coda, amb el qual ha actuat a Espanya, Anglaterra i als Estats Units.

Té més de 10 anys d’experiència laboral amb la Tècnica Estill – EVTS en cursos realitzats a Espanya i Anglaterra i ha tingut la sort de poder treballar al costat de grans mestres del ram com Paul Farrington, Anne-Marie Speed, Helen Rowson, Viv Manning.
A Barcelona ha treballat com a professora de tecnica vocal en diferents escoles de música i teatre musical, com Eòlia, Memory, Company & Company, Tamquam, entre d’altres. A més, va formar part de l’equip de professors en la segona edició del programa Operación Triunfo.
Però també ha viscut set anys a Anglaterra, on va treballar en qualitat de “Vocal Coach” a Arts Educational Schools, una de les principals escoles d’art dramàtic de Londres.

La seva formació artística ha estat realitzada principalment a l’escola de teatre musical Memory de Barcelona i en LCCM – London Center of Contemporary Music a Anglaterra.